Prodajamo in nameščamo programsko opremo, računalnike, strežnike, mrežno opremo in pisarniški material.

RAČUNALNIKI

Nudimo nakup računalnikov in monitorjov priznanih proizvajalcev kot so: DELL, HP, Lenovo. Za več informacij nam pošljite povpraševanje.

PROGRAMSKA OPREMA

Omogočamo vam nakup in namestitev programske opreme kot so: PANTHEON, Microsoft Windows, MS Office, ESET antivirusni program...

STREŽNIKI

Strežniška oprema najbolj priznanih proizvajalcev kot so: HP, DELL, IBM.
Pri nakupu strežnikov nudimo vso podporo od konfiguracije do namestitve programske opreme. Po namestitvi poskrbimo za servis in vzdrževanje. Poleg strežnikov nudimo tudi načrtovanje in vso potrebno opremo za strežniške sobe.

TISKALNIKI in TONERJI

Nudimo širok spekter različnih tiskalnikov kot so HP, Canon, Lexmark, Epson, Xerox, Ricoh,.. Za več informacij nas kontaktirajte na tel. številko ali e-mail naslov.
V našem naboru se najdejo tudi vsi tonerji in kartuše primerni vašemu tiskalniku.

MREŽNA OPREMA

Nudimo vam načrtovanje, postavitev in testiranje omrežij (LAN/WAN), prodajo omrežne opreme, konfiguracijo omrežja v Microsoft Windows, priključitev na internet- zanesljiva in hitra podpora.

PISARNIŠKI MATERIAL

Nudimo pester nabor pisarniškega materiala kot so računalniške miške, tipkovnice, papir za tiskanje, barvo za tiskalnike...

Stopite v stik z nami!

Za vaša vprašanja povezana z rešitvami in storitvami podjetja Sistem24  smo vam na voljo vsak delovnik od 8:00 do 16:00  ure na naslednjih kontaktih:

+386 40 745 135